Hej alla semesterfirare

Ja nu har nog många gått på semester och vilket väder dom har men inte vi Staffan jobbar som vanligt och hett är det för honom stackare....idag ska Ahlfred till fritids för jag och mamma ska till begravningsbyrån för Mats dog i lördags mammas sambo så det är en del som måste göras och min bror jobbar förmiddag denna vecka.

Sen ska vi ju hjälpa mamma att riva lite hemma vi började redan igår för det är ju meningen att hon ska sälja sitt hus.

Men imorgon tänkte jag att Ahlfred skulle gå på semester för att vara ledig lite innan operationen på torsdag och bli av med sin heshet.

Coffe är också på jobbet tidigt men sen är det bd för hela slanten igen, en kille som hittat ut i sommar med en trevlig tjej och roliga kompisar så är allt perfekt.

Kram på er alla semesterfirare.

Varm och het söndag

Ja nu är det allt varmtmen man får inte klaga, idag har vi varit hos mamma och rensat lite från vinden så det blir lite lättare när hon ska sälja och flytta.

Vi eller rättare sagt Coffe o Rikard har byggt blomlådorna till gatan, och staffan har hunnit jobba.

I veckan på torsdag ska Ahlfred opereras sen får vi se hur helgen blir efter det.

Midsommarafton

Solen skiner och det är midsommar afton vi får väl se hur länge det varar, här förbereds det för lunch sen ikväll blir vi flera familjer vi får väl se hur vi får plats, men det finns ju en careport också. Lite gott att grilla är inte dumt och lite roligt sällskap så tänker man inte på vädret längre. Tyvärr har Staffan fortfarande väldigt ont i huvudet så vi får väl ta det lite lugnt. Jag hoppas alla som jag känner att dom får en trevlig Midsommar idag.

Godmorgon alla jag känner

Ja så var det morgon igen med sol efter en natts regnande, idag ska Ahlfred gå till fritids igen för att leka det tycker han är kul, samtidigt får jag lite gjort men sakta för idag har jag ont det är väl dåligt väder på gång.

Idag ska våran kvartersvärd Erik komma på middag vi brukar göra så ibland för han är så snäll och alltid hjälpsam även med sådant han inte behöver göra men ändå gör.

Lite smått hade jag tänkt hinna med ska damma storarummet tänkte jag och pyssla lite i Ahlfreds rum...

Tandläkarbesök

Ja så har Ahlfred varit hos tandläkaren igen, idag har han skurit upp för att framtanden skulle komma fram det har tagit lite lång tid så det blev en hel del bedövning någon enstaka tår men han är så duktig. Dom drog även en hörntand så det skulle få plats, sen var en tandläkar studerande med idag för dom tyckte Ahlfred var en bra patient att se för han sköter sig så bra och det gjorde han. I eftermiddag har han varit slö och sovit en del sen har det gjort lite ont men det ska väl ge sig och nu kan man känna taggarna på framtanden som vi inte sett annat en en glugg i 2 år nu.

Elins studentbal 2009-06-12



Balen hölls den 12/6 2009 och Elin blev jätte fin

Avslutning Broholmskolan



Ahlfred har haft sin första avslutning den 11/6 2009
Han sjöng pippis sommarvisa och det gjorde dom bra.
Avslutningen var i stadtsträdgården.

Student och avslutning



Så var studenten gjord för Elin 10/6

Fredag och rusk väder

Ja så har vi kommit till fredag och det regnar massor, tyvärr blir det inte roligt för dom som ska på bal men vad ska man göra.
Idag har Ahlfred avslutning i stadsparken kl 16, där ska dom sjunga lite så vi får hoppas att det håller upp en stund.

Imorgon ska vi till Liseberg sen ska Ahlfred till farmor o farfar några dagar det blir nog kul.
Sjölva ska vi ta det lugnt på söndag efter att Staffan plast faddern ska åka mycket som snurrar på Liseberg.

Snart Student !!!!!

Ja nu stundar snart student har varit ute och ordnat det sista för detta Ahlfred ville ha en egen present och sen hinner inte Tobbe ut så vi fick hjälpas åt lite.
Själv har Elin flyttat igår och lägenheten blev jätte fin tyvärr har inte soffan kommit ännu så den får hon vänta på men resten av sakerna kommer i presenter i morgon så sen kan hon både äta och städa kan jag tro.

Själv har jag tvättat alla fönster idag och det blev jätte fint, sen städade vi carporten jag o Staffan igår, klippte gräset och lackade en tv bänk på altanen så nu är det snart klart för midsommar.

Nu tänker jag inte städa resten av huset förrän på torsdag det är lättare när man vet att alla fönster är klara och alla fönsterbrädor avtorkade.

En liten fika med fadder Annelie har jag också hunnit med på förmiddagen, så nu ska jag vänta in Elin för att hämta balklänning.

Sjukusbesök

Så har vi varit på sjukbesök i Uddevalla idag det tog inte lång tid men det var lärorikt och en mycket bra och trevlig läkare som tog hand om Ahlfred hon visade och ritade på papper vad som hänt och han ska opereras i början på juni då ska ett hål tätas som ett bråck så inte tarmen kommer igen det hålet igen och så ska pungkulan flyttas ner och sys fast på rätt ställe igen så sen ska han bli bra....
Han är själv helt överens med detta och tycker det ska bli skönt när det är klart, man sövs och får åka hem samma dag om man mår bra och är han som sin far kommer han hem fort men 'är han som sin mor lär det ta tid....

Skönt är iallafall att få hjälp fort och innan skolan börjar och framför allt att han kan bada resten av sommaren.

Ny vecka och måndag

Ja så har helgen gått men en lyckad cykelfest som varit rolig och hemkomsten på cykel hade gått bra.
Sen under lördagen var vi på fotboll och såg Corner mot Alingsås den var väl inte så munter med uddamåls förlust men det är bara att ta nya tag igen, kvällen avslutades hos Ulle och Tomas med grillning och att se på en ännu större besvikelse fotboll men vi hade väldigt roligt....så tack Ulle och Tomas för en rolig kväll.....

Söndagen var Ahlfred på kalas på Råda vy men sina klasskamrater och hade jätte skoj med lekar och goda hamburgare, vi själva gjorde rent ytter altanen och lite möbler efter allt pollen som fallit.

Måndag idag ska vi iväg till Uddevalla sjukhus med Ahlfred för att kolla hans kulor som bara fastnar uppe i magen det kommer väl bli en operation snart hoppas vi.....mer om detta kommer när vi fått mer info...

Fredag eftermiddag

Äntligen serdet ut att bli bra väder igen inget regn iallafall, för Staffan ska cykla ut till brakelundsfestplats med en kompis man får hoppas att det är medvind.

Och det är ju bra att det håler upp för det ska lekas en massa lekar som anordnas av Karin och hennes syster det brukar vara roliga lekar och påhittiga.
Sen blir det lättare när man ska äta ute om det håller upp tyvärr är det ju inte så varmt som förra året när vi var där men vad gör väl det för humöret brukar vara på topp ändå,  förra året fick vi spotta gelegrodor längst det var svårt men kul, vi har även fått bokstäver något år som man ska bilda ord med, man skulle komma ihåg alla lekar för dom är bra att ha......

Det är lätta lekar som går att göra om till barn och bra sommarlekar.

Ahlfreds dag i skolan

Idag har Ahlfred varit på besök hos en bonde i Norra härene och det var riktigt kul hela klassen åkte dit i bilar, där fick dom se mjölk kor och så fick dom yoghurt och macka där och sen kom det bästa hoppa i hö det kommer han att prata om länge vill jag låva.
Sen inte långt efter kommer det som är ganska bäst enligt honom att äta mat i matköket. Och idag var det pannkakor alltid lika uppskattat.

RSS 2.0